Safir Design interior Constanta cuprinde in echipa sa profesionista cele mai bune idei de design si amenajari interioare si exterioare conterior Constanta pentru case, apartamente, birouri, sedii, firme, gradinite, scoli, sali de dans, restaurante, hoteluri, pensiuni si multe altele. Fiind constituita dintr-o echipa tanara si bine pregat Design interior Constanta va sta la dispozitie cu cele mai noi trenduri de amenajari interioare si exterioare. Apelati la serviciile Safir Design Constanta pentru orice sfat si idee de design interior pentru locuinta dumneavoastra, iar echipa noastra va avea grija sa imbine ideile si personalitatea dumneavoastra cu functionalitatea spatiului de amenajat. Design-ul interior  dar si exterior este o arta precisa, Design interior Constanta o va pune in aplicare cu succes.

 

Cum vom proceda ?!

 • Stabilim o intalnire cu dumneavoastra, telefonic, la numărul 0728955745, după care urmează discuţia iniţială în care va prezentam modul de lucru, exemple de proiecte, vedem spatiul, ascultam ideile şi dorinţele dumneavoastră cu privire la viitoarea amenajare interioară, iar noi vă vom face o estimare a timpului de execuţie.

  Stabilim împreună bugetul pe care doriţi să-l investiţi în proiectul dumneavoastră, astfel punem bazele unor coordonate reale ale viitoarelor obiecte de mobilier, finisaje, materiale ce vor fi propuse de noi în amenajarea ta.

 • Vizitam spatiul si facem măsurători amănunţite ca să putem realiza planuri la scară reală spaţiului dumneavoastră.
 • Vom realiza unterior Constanta personalizat si unic, dedicat spaţiului dumneavoastră, rezultând astfel o amenajare interioară originală şi care se va încadra din punctul de vedere financiar în bugetul dumneavoastră.

  Pentru inceput vom prezenta prima varianta a proiectului 3D pentru design interior Constanta, cu imagini foto realiste ale spatiului dumneavoastra, ceea ce permite beneficiarului să aibă o imagine vizuală cât mai clară asupra amenajării spaţiului. În cadrul acestei etape se discută proiectul, beneficiarul înţelege mai bine conceptul de amenajare propus de echipa studioului în concordanţă cu tema proiectului, se vizualizează planurile viitorului spaţiu: de la planuri electrice, planuri de pardoseli, plafoane, la simulări ultrarealiste şi exemplificări ale culorilor, texturilor, materialelor prin mostrare.

 • Prezentam soluţia finală pentru design, oferta financiară de produse, schiţele tehnice, planurile de instalaţii, etc. În momentul în care finalizăm partea de proiectare începem să implementăm tot ce v-am propus si ati fost de acord in acel proiect 3D. Practic dăm viaţă proiectului. Colaboram cu diverşi furnizori capabili să ne pună la dispoziţie toate serviciile necesare: de la finisaje la mobilier standard sau customizat şi până la accesoriile decorative.

Iar visul dumneavoastra devine realitate !


Servicii design interior in Constanta

:
design interior constanta

 • Proiectare 3D design interior
 • Alegerea finisajelor şi a materialelor
 • Alegerea mobilierului şi decoraţiunilor
 • Conceptul şi proiectarea mobilierului personalizat
 • Analiza bugetului
 • Organizarea de şantier și managementul de proiect
 • Consultanţă în executarea şi supravegherea lucrărilor