Safir Design presteaza servicii de amenajari interioare Constanta si a facut fericiti multi clienti inca din anul 2007. Cu servicii personalizate de amenajari interioare Constanta, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale, spatii corporate. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de amenajari interioare Constanta pentru apartamente, case, vile, stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.

Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in amenajari interioare Constanta in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, Safir Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. Facuti pentru a da viata si personalitate celor mai complexe spatii,  Safir Design devine acel brand care spune totul prin imagini pentru ca uneori – O imagine face cat o mie de cuvinte. O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care  noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, design interior modern in Constanta, Mangalia, Navodari, Medgidia.

 

Safir Design Constanta vine cu idei noi, moderne si elegante in materie de amenajari interioare. Cel mai inovativ si simplu stil este stilul minimalist, acesta se caracterizeaza prin forme simple, linii drepte si printr-o imagine de ansamblu aerisita. Lumina este una dintre principalele aspecte ale minimalismului. Interioarele sunt monocrome, de multe ori se renunta la peretii interni, se utilizeaza geometrizarea formelor. Renuntarea la covoare si mochete, in favoarea parchetului iar incorporarea in mobile a corpurilor de iluminat, mai ales in bucatarii este un plus al acestui stil. Culorile utilizate sunt pale sau foarte stridente pe alocuri. Principala caracteristica a minimalismului este absenta decoratiunilor.

 

Optimizarea spatiului in locuinta se poate face usor cu aplicarea unor reguli de design interior precum adaptarea luminozitatii spatiului, organizarea practica a mobilierului, utilizarea culorilor in armonie si alte concepte de optimizare a spatiului. Designeri de interior profesionisti va ajuta sa puneti in practica ideile dvs. pentru locuinta, birou sau spatii publice in Constanta. Cu expertii in decorarea interiorului Constanta este foarte usor sa obtineti aspectul dorit pentru spatiul dvs.!

 

  • Pentru alte detalii ne puteti gasi si la urmatoarele adrese:
  • amenajari interioare Constanta
  • amenajari interioare Constanta